top of page
Søk
  • Forfatterens bildeLars Martin Tannæs-Fjeld

Øvelser, Frisk-legender og ledsagere fra Ikano Bank

Oppdatert: 30. okt. 2020

I dag var det 10 spillere som møtte opp til trening. Alle spillerne var veldig flinke til å bruke munnbind i garderoben og passet på å holde 1 meters avstand. I dag var vi så heldige å få med oss tre ansatte fra vår sponsor Ikano Bank samt Jeppe Berg, Niklas Dudley og Lise Dybwad :-)


Ute på isen var det i dag fire øvelser. Den første var å skyte pucker mot mål og keeper Ole Kristian. Den andre var frigåing , der spillerne går rundt og gjør det de vil i 5-10 minutter. Deretter var det klart for den nå ganske kjente "store slyngen", der spillerne øver på å sentre puck samtidig som de går på skøyter. Ganske vanskelig, men gledelig å se enorm progresjon på dette feltet siden oppstarten i oktober 2018.


Som vanlig avsluttet vi med intern kamp. I dag var det fullt trøkk med masse mål, redninger og noen saftige taklinger. Tipper Frisk-legendene Vidar Wold, Petter Kristiansen og Johnny Nilssen var meget imponerte der de stod på sidelinjen og inspiserte deler av dagens av trening. Det at disse Frisk-heltene snakker med spillerne og ser på hva de gjør ute på isen gir enorm motivasjon for våre spillere :-)

67 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page