top of page
Søk
  • Forfatterens bildeLars Martin Tannæs-Fjeld

Sesongens første istreningFredag 11.oktober møtte det opp 10 spillere og 8 hjelpere til sesongen første trening. Som gjestetrener fikk vi med oss treneren til Frisk Askers a-lag Vidar Wold :-) Treningen gikk ut på å bli kjent med skøytene og isen igjen etter en lang sommer.Mads og Lise er storfornøyd med årets nyeste hjelpemiddel.

Spillerne fikk også brynet seg på en øvelse som heter "store slyngen" der de måtte gå igjennom en oppsatt løype med eller uten puck. Enkelte av spillerne ville også gå sammen med en lagkamerat for å kunne sentre pucken. På slutten av øvelsen fikk de skyte på Ole Kristian og Aleksander i målet.


Treningen ble preget av enorm innsats og kamplyst. Likevel ble det relativt få mål og 2-2 når lagene spilte. Dette skyldes keepernes storspill. Vi satser på like bra trøkk neste trening som er 1.november.


Har du eller noen du kjenner lyst til å prøve ishockey? Ta kontakt på martin_tf@hotmail.com eller fjeld27@online.no For mange gir det en trygghet å bare komme for å se på den første treningen. Vi har alt av utstyr som trengs.

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page